Tuesday, September 14, 2010

Contest Bersama si Kecil

Di tag oleh Ibu Aqil untuk join contest ini... macam best... nak join juga... hadiahnya agak lumayan kalau dapat yang 1st prize tu... boleh makan KFC... ehehe... contest ni di anjurkan oleh cik Gayah Spears...

ni gambar untuk saya masuk pertandingan... gambar masa hari raya hari tu... hehe... dah lama ibu aqil tag ni... tapi baru hari ni dapat join sebab baru ada gambar yang sesuai... hehehe...

ok... saya kena tag 3 orang untuk join contest ni... orang yang saya nak tag adalah...
  1. Mommy Pinky
  2. Cha
  3. Ibu Arifa
Good luck kepada semua yang saya tag...
senyum

3 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Hahahaha Sgt2 suka this momment.. Sangat2 syomel keduanya.. Sangat2 manja khalis dgn ibu dia.. Sangat2 nakal je rupa dia.. ;o) Gud Luck dear mommy.. ;o)

Whitey Mommy said...

cuba juga komen.. ehehe...

Gayahspears said...

akak.. tgk update senarai nama peserta ya.TQ

Post a Comment