Sunday, September 26, 2010

Contest Lebaran Si Manja

Contest ini dianjurkan oleh sis Chubby... jalan2 jumpa contest ni.. macam menarik untuk di sertai... nasib baik ada gambar Khalis yang baru saya snap tadi... sebelum pergi open house... sekarang ni masih dalam mood raya lagikan...

ini banner contestnya... kalau sesiapa yang nak join... jemput la klik pada banner tu ya... anda akan terus dibawa ke entri contest ini...hadiahnya menarik.. semua saya suka... sebab tu tertarik untuk sertainya... tarikh tutupnya pada 5 Oktober 2010 sempena birthday putera sis cubby yang pertama... Happy birthday dear... semoga menjadi anak yang soleh dan insan yang baik... serta berbakti kepada ibu dan ayah ya... amin...

ini gambar Khalis yang saya guna untuk join contest ini... agak tak terang.. sebab saya guna camera phone je... senyum
Nama Penuh : Muhammad Khalis Putra Bin Zamzulmeme
Umur: 1 tahun 1 bulan [pada 5 oktober 2010]
Status Si Manja : Putra hati ku... anak kandung...
Nama Pengirim : Sha


Good Luck Sayang Ibu...

2 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Alalalaal comey handsome nya anak teruna ibu ni.. ;o) Gud luck dear..

as cHubby said...

thanx ya sudi join contest..gud luck =)

Post a Comment