Tuesday, September 28, 2010

Contest Couple Muka Seiras

Ditag oleh Has [terima kasih ya sis... kerana tag saya...] untuk join contest yang dianjurkan oleh Sis Lynn ni... menarik ni... saya coleh cari gali semua gambar2 lama masa kami masih berdua dulu... hehehe... kepada sesiapa yang nak join... sila2 klik pada banner contest ni ya... jangan malu2... tarikh tutupnya 01 Oktober 2010... cepat ya...

Ada iras tak muka saya dengan my hubby... saya tengok tak de... jelir tapi tak tahula pandangan para juri pulak kan... orang kata subjektif... betul ke? Gambar ni diambil masa saya pregnantkan Khalis 7 bulan... kami dalam KTM masa ni... on da way nak pergi rumah cousin my hubby... wah... love this moment... banyak moment yang menarik...tapi kebanyakkannya gambar saya free hair...jadi tak boleh la nak show pada public ya...

Ok... Saya nak tag 2 orang...

1. Ibu Aqil
2. Cha

senyum Good luck to myself...dan semua yang saya tag ya... amin...

1 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

TQ mommy tag ibu.. Dah join.. ;o) link ibu http://ssasliza-contest.blogspot.com/2010/09/contest-couple-muka-seiras.html

Post a Comment