Monday, October 4, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

[sticky mode sehingga 4 oktober 2010]
Contest ini dianjurkan oleh Puan Stoberi... bestnya tajuk yang menarik... jika ada yang berminat nak join contest ni... bolehla klik pada banner kat bawah ni ya...


ini adalah first time kami beraya bertiga... tahun lepas saya dalam pantang... jadi memang tak pakai baju raya la... tahun ni kami pilih putih... sebab saya memang suka Khalis pakai baju putih... eceh... putih juga salah satu warna kegemaran saya... Rezeki kami tahun ni nak pakai sedondon walaupun semua persediaan adalah last minute... baju melayu my hubby dan Khalis beli... sebab memang tak teringat pulak...[macam buzy benar gayanya] ingatkan tak dapat dah Khalis nak beraya dengan baju melayu... pusing punya pusing kat Selayang Mall... jumpa akhirnya... Alhamdulillah.. dapat la beraya dengan tema Whitey Family... eceh...

Emai Saya : sitinorkhaironisha@yahoo.com

4 comments:

Lelord said...

good luck

PUANSTOBERI said...

Salam..
Dtg sini nak jenguk gmbr sedondon. Thanks eh sudi join contest ni dan sudi jadi follower kat 'kebun stoberi' sy tu. Hihi.
Penyertaan anda sedia utk dinilai :))

cha said...

comel-comel, kita takde gambar sedondonla. tahun ni tema warna-warni.

Momma Mia said...

good luck dear!!!
sweet jer semua

Post a Comment